Streetpower for børn, unge og voksne.

Streetpower er aktiviteter for børn, unge og voksne, en super sej og sund måde at være sammen på, hvor vi fokuserer på sjove og spændende idrætsoplevelser.


Aktiviteterne i Streetpower er mange, og deltagerne vil få mulighed for at prøve bl.a.: Parkour, skateboard, streetboard, rulleskøjter, airtrack, bordfodbold, streetdance, streetbasket, streethockey, streetfodbold, bordtennis, badminton, løbehjul, mountainbike, copoeira kampsport, løbetræning, crossfit.

Formålet med de valgte aktiviteter er at promovere nogen af de mere anonyme idrætter for dermed at oplyse om alternative måder at få motion på.

Tanken bag Streetpower er at samle børn og unge i et aktivt og socialt samspil med andre.

Glæden ved at bevæge sig, som en naturlig del af dagligdagen og møde andre i et nyt positivt miljø – skaber grobund for en større livsglæde og øget selvværd for børn og unge i Vordingborg Kommune.

Respekten for hinanden – store og små. Tydeliggørelsen af sund livsstil og dens betydning for velvære er helt centrale områder i Streetpower.

Derfor har Streetpower også sat fokus på det sunde, og ved hver udendørstræning er der frugt og grønt deltagerne kan spise.

Vi lægger vægt på, at ALLE skal kunne deltage - uanset højde, alder og bredde.